Zortrax M200 3D Printer

Zortrax M200 3D Printer

Ο 3D εκτυπωτής Zortrax M200® θα μεταμορφώσει οποιοδήποτε ψηφιακό σας project σε μια τρισδιάστατη πραγματικότητα. Είναι ιδανικός για εκτύπωση πρωτοτύπων, αρχιτεκτονικών μηχανολογικών εξαρτημάτων, έργων τέχνης, αλλά και οποιουδήποτε άλλου 3D αρχείου, gadget, καθημερινού αντικειμένου ή και διαφημιστικού υλικού σε τρισδιάστατη μορφή και είναι η πρότασή μας για να αποτελέσει το νέο σας επαγγελματικό εργαλείο.

Κατεβάστε από ΕΔΩ το αναλυτικό φυλλάδιο με όλες τις πληροφορίες για τον Zortrax M200®.

To 3DHUB.gr είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Zortrax στην Ελλάδα, παρέχοντας άμεση τεχνική υποστήριξη, διαθεσιμότητα σε αναλώσιμα και αξεσουάρ αλλά και υπηρεσίες εκμάθησης και εκπαίδευσης στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πέρα από αυτό, χρησιμοποιούμε πολλούς M200 καθημερινά για να εκτυπώνουμε 24 ώρες το 24ωρο projects δικά μας και πελατών και όσα σας περιγράφουμε για την ποιότητα και την αξιοπιστία του δεν είναι λόγια για marketing. Tον γνωρίζουμε όσο ελάχιστοι και Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στα εργαστήριά μας στον Πειραιά να τον δείτε να εκτυπώνει ζωντανά. Βάζουμε στοίχημα ότι θα εντυπωσιαστείτε!

Zortrax 3dhub.gr Premium Reseller
3D Εκτυπωτής Zortrax M200 3dhub.gr Premium Reseller

Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η μοναδική ποιότητα κατασκευής με την οποία επιτυγχάνει αξιόπιστη, αθόρυβη εκτύπωση με εξαιρετική ακρίβεια και φινίρισμα που ζηλεύουν πολύ ακριβότερα μοντέλα ενώ είναι πολύ εύκολος στην χρήση. Δικαιολογημένα έχει χαρακτηριστεί σαν ο πρώτος προσιτός επαγγελματικός 3D εκτυπωτής.

Χωρίς υπερβολή κοιτάει στα μάτια εκτυπωτές με πολλαπλάσιο κόστος εκτύπωσης και πραγματικά προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα εκτύπωσης που δεν συναντάμε σε άλλο μηχάνημα κάτω από τις 10.000€. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας το αποδείξουμε!

Ο Zortax Μ200® είναι ένας εκτυπωτής με επαγγελματικές προδιαγραφές και αξιοσημείωτη ποιότητα κατασκευής η οποία τον καθιστά εργαλείο για την επιχείρηση ή τον απαιτητικό χομπίστα. Eνσωματώνοντας καινοτομίες όπως η διάτρητη πλατφόρμα εκτύπωσης και η αυτόματη ρύθμισή της, αλλά και με κατασκευαστικές επιλογές όπως οι διπλές ράβδοι κύλισης της κεφαλής, το τόσο στιβαρό σασί, τα μοτέρ και τα ποιοτικά του ρουλεμάν, κατορθώνει να έχει εξαιρετική ακρίβεια στην εκτύπωση με μηδενικές ανοχές (1.5 micron ακρίβεια τοποθέτησης), αθόρυβη λειτουργία και εκπληκτική αξιοπιστία.

Zortrax M200 3D Printer

Όλα τα σκέλη που απαρτίζουν το σύστημα εκτύπωσης ZORTRAX είναι ειδικά σχεδιασμένα για να δουλεύουν αρμονικά μεταξύ τους για το καλύτερο αποτέλεσμα, κάνοντας τον M200 την καλύτερη επιλογή τρισδιάστατου εκτυπωτή για δημιουργικά γραφεία, μηχανικούς, αρχιτέκτονες αλλά και ψαγμένους χομπίστες.

Είναι δοκιμασμένος να δουλεύει για πολλούς μήνες ασταμάτητα και η αξιοπιστία του τον καθιστά τον εκτυπωτή επιλογής για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον όπου κάθε ώρα μη λειτουργίας είναι σημαντική. Σε συνδυασμό με την αμέριστη υποστήριξη από το 3DHUB και την άμεση διαθεσιμότητα εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, o Zortrax M200 θα είναι ο ακούραστος συναργάτης σας για κάθε είδους παραγωγή.

Mε ωφέλιμο όγκο εκτύπωσης 200 x 200 x 185 mm έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης μεγάλων αντικειμένων. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του M200, η ποιότητα κατασκευής του, τα αποκλειστικά του αναλώσιμα και η εξαιρετική του ακρίβεια, επιτρέπουν εκτυπώσεις μοναδικής ποιότητας, με αψεγάδιαστο φινίρισμα, χωρίς παραμορφώσεις και αποκολλήσεις από την πλατφόρμα.

Τα αναλώσιμά του είναι εξαιρετικής ποιότητας και τα μόνα που συνοδεύονται από πλήρεις εργαστηριακούς ελέγχους σύστασης και μηχανικής συμπεριφοράς. Είναι σχεδιασμένα να συνεργάζονται άψογα με τον εκτυπωτή, προσφέρουν μοναδική συγκόλληση μεταξύ των layers, άψογο φινίρισμα, εντυπωσιακές μηχανικές αντοχές αλλά και ανάδειξη μικρολεπτομερειών, και έρχονται σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων και ιδιοτήτων. Και όλα αυτά σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος!

3D Εκτυπωτής Zortrax M200 3dhub.gr Premium Reseller

Μεγάλο εύρος διαθέσιμων αναλύσεων εκτύπωσης για να αναδείξετε και την παραμικρή λεπτομέρεια σε οποιοδήποτε μοντέλο. Πιάστε στα χέρια σας μια εκτύπωση από τον M200 και αμέσως θα καταλάβετε τη διαφορά από τον ανταγωνισμό.

3D Εκτυπωτής Zortrax M200 3dhub.gr Premium Reseller

Αποκλειστικά αναλώσιμα σχεδιασμένα για τον Zortrax M200 3D Printer, εγγυώνται εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με πολλά χρώματα και διαφορετικές μηχανικές ιδιότητες ανάλογα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ιδανικά και για μετέπειτα επεξεργασία και βάψιμο.

3D Εκτυπωτής Zortrax M200 3dhub.gr Premium Reseller

Το λογισμικό Z-Suite® είναι γραμμένο αποκλειστικά για τον M200, είναι εύκολο στη χρήση χωρίς περίπλοκες επιλογές και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά δυνατό και ικανό στο να οδηγήσει τον M200 να εκτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο τα μοντέλα σας.

Zortrax M200 3D Printer

Καινοτομίες όπως η διάτρητη θερμαινόμενη πλατφόρμα και ο αυτόματος έλεγχο της ευθυγράμμισης της, εξασφαλίζουν πάντα την καλύτερη δυνατή εκτύπωση, γλιτώνοντας χρόνο αλλά και αποφεύγοντας ανεπιθύμητες καμπυλώσεις ή μέτριο φινίρισμα.

$zopim( function() { })
Facebook